Energie besparen is de toekomst!

Energie besparen met LED verlichting!LED lampen werden uitgevonden met het doel de huishoudelijke en zakelijke ruimten te verlichten tegen voordelige prijzen. Ze zijn goed voor het milieu en ze trimmen uw rekening. In tegenstelling tot de traditionele lampen zijn led lampen meer rustgevend voor de ogen. Ze bieden gematigde stralen van licht die zorgen voor een rustige omgeving. Led verlichting heeft talloze voordelen! Ze gebruiken minder energie dan gloeilampen, ze kunnen wel dertig jaar lang mee gaan afhankelijk van het gebruik en geven meteen licht bij het opstarten. Energie besparen? Dat doet u met LED verlichting!

Ieder van ons kan bijdragen aan zuinige verlichting en milieubewuste omgeving door moderne spaarlampen. De energie-efficiënte led lampen zijn standaard in de technologie. U ziet ze in zaklampen, tuinverlichting, interieur verlichting en vervangen vaak oude stijl lampen. Led lamp armaturen besparen 25 procent meer energie dan andere lampen en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen. De led lampen zijn dimbaar, kwik en loodvrij en zijn toepasbaar op de meeste armaturen.

De wereld van innovatie

Verlichtingskosten bepalen 10 procent van uw energierekening en energieverspilling is hetzelfde als verspillen van geld. De voorspelling is dat led lampen en armaturen nog verder gaat doordringen in de verschillende markten. Met de stijgende prijzen kunnen huishoudens en bedrijven honderden euro’s energie besparen per jaar. Led lampen hebben een groot kleurbereik, van paars naar rood om een spectrum van wit en geel.

De prijzen van led verlichting is de laatste jaren aanzienlijk gedaald en ze hebben een uitstekende operationele levensduur. Vaak hoeft u maar een keer in de twintig jaar de lamp te ver vangen. LED’s hebben maar een fractie van tijd nodig om dezelfde hoeveelheid licht te produceren waardoor energie en geld wordt bespaart. Door middel van het aanbrengen van dimmers en sensoren kan led verlichting uitgeschakeld worden als ruimtes onbezet zijn. Denk daarbij aan ruimtes zoals toiletten opslagruimtes, kantines, openbare ruimten, winkels, trappenhuizen en zelfs parkeergarages.

Beter vandaag energie besparen dan morgen huilen

Hoe u situatie ook is, het altijd mogelijk om energie te besparen en de rekening naar beneden te brengen. De energie slurpende gloeilampen zijn de oorzaak van uw hoge rekeningen in uw huis of kantoor. De LED technologie maakt gebruik van een halfgeleider als lichtbron. Daarnaast is het de meest energie-efficiënte en snel evoluerende lamp.

LED’s worden steeds meer verbeterd voor gebruik voor de consument en de prijzen dalen naarmate de markt groeit. LED’s voor het huis of kantoor zijn in verschillende soorten te verkrijgen. Variërend van inbouw of opbouw armaturen, track lichten of traditioneel vormgegeven lampen. Verlichting is altijd al een belangrijk onderdeel geweest van elke vestiging. LED’s zijn een alternatief om energie te besparen. Uiteindelijk vindt u die besparing terug op uw factuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>