Goedkope LED Lampen

Waarom goedkope LED lampen?

Goedkope LED lampenLED lampen is een populaire keuze onder consumenten en bedrijven. Maar waarom is het tegenwoordig zo populair en waarom goedkope LED lampen in plaats van gloeilampen of halogeenverlichting?

Wanneer U aan een LED lamp denkt dan denkt U waarschijnlijk alleen aan de hoeveelheid licht die een LED lamp uitstraalt. Maar wist U dat het ook energie besparend en duurzaam is? Doordat ze langer mee gaan, energiezuiniger zijn en veel licht uitstralen kiest de consument sneller voor een LED lamp. Maar waarom wordt er toch gezegd goedkope LED lampen?

LED lampen zijn momenteel nog altijd duurder in aanschaf dan gloei- en spaarlampen.
Echter wanneer je een LED lamp aanschaft gaat deze veel langer mee dan een gloei- of spaarlamp. Een gloeilamp heeft gemiddeld een levensduur van 1000 branduren. Bij een spaarlamp is een levensduur van 10.000 branduren maar bij een LED lamp is dit zelfs 50.000 branduren! Ten opzichte van de gloei- en spaarlamp is de investering in een LED lamp snel terug verdiend. De verwachting is echter dat er met de tijd LED lampen nog zuiniger worden en nog langer meegaan. Daarnaast zal ook de prijs gaan dalen wanneer er effici├źntere productiemethoden zijn ontwikkeld.

Voor- en nadelen goedkope LED lampen.

Eerder benoemde ik het al dat een goedkope LED lamp diverse voordelen heeft. Zo zijn ze onder andere energiezuinig. Iets waar we tegenwoordig steeds meer mee bezig zijn. Een aantal jaren geleden hebben wij allemaal de gloeilampen uit de handel gehaald en zijn er spaarlampen voor in de plaats gekomen. Met LED lampen kunt u energie besparen, waardoor u de CO2-uitstoot terug kunt brengen, aangezien er minder fossiele brandstoffen nodig zijn om aan uw energiebehoefte te kunnen voldoen. Daarnaast heeft een LED lamp ook geen opstarttijd nodig om op volle kracht te branden dat bij een spaarlamp wel het geval is.

Natuurlijk is het ook een voordeel dat een LED lamp meer branduren heeft dan een gloei- of spaarlamp. Wat nog een groot voordeel is met een LED lamp is dat ze ook nog in grote mate veilig zijn vooral voor kinderen. Een gloeilamp zet 90% van de energie om in warmte en gebruikt de overige 10% om licht af te geven. Bij een LED lamp wordt er slechts 10% omgezet in warmte en U krijgt toch veel licht. Dat betekent dat een LED lamp niet heet wordt en dit ook veilig is voor kinderen.

Goedkope LED lampen bij MegaLEDverlichting.nl.

Bij MegaLEDverlichting.nl is er heel veel keuze in LED lampen die ook niet duur zijn in aanschaf! Ze hebben een goede kwaliteit goedkope LED lampen, snelle levering en de LED lampen zijn duurzaam. Daarnaast is het ook prettig om met ideal te kunnen betalen. Wat vooral een goede service is bij MegaLEDverlichting.nl, is dat ze een MKG garantie bieden op het aantal branduren wat ervoor zorgt dat er een maximale besparing gerealiseerd wordt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>