LED Kerstverlichting

Bespaar energie met kerst LED verlichting

LED verlichting wordt steeds vaker aangeboden als vervanging voor gloeilampen en halogeen. De LED markt is flink in beweging zodat u flink kunt besparen op uw portemonnee en energiezuinig de kerst kunt doorbrengen. Lees hieronder de voordelen van LED kerstverlichting!

Minder energiekosten door de zuinige LED kerstverlichting

De energiezuinig LED kerstverlichting verbruikt ten opzichte van de traditionele kerstverlichting 85% minder stroom. Hierdoor kunt u flink besparen op uw energierekening. Ook is de levensduur van de LED verlichting veel langer. Ze gaan vaak meer dan 30.000 branduren mee dit in tegenstelling tot de traditionele kerstverlichting. U kunt hierdoor jaren plezier hebben van de kerstverlichting. Hiernaast belast u het milieu veel minder doordat de LED verlichting tot 85% minder elektriciteit gebruikt.

Nog meer voordelenLED Kerstverlichting
We zijn nog steeds niet klaar met het benoemen van het grote aantal voordelen van de LED verlichting. Het flikkert niet zoals de traditionele verlichting, waardoor u geen last krijgt van uw ogen en dus uw gezondheid in stand houdt. De LED kerstverlichting kan voor zowel binnen als buiten gebruikt worden, ze worden niet heet en geven een minimale warmte af. Ook geeft het geen straling af, waardoor uw muren niet aangetast worden en er dus geen vlekken ontstaan.

U kunt met de LED kerstverlichting ook een hele gezellige sfeer creƫren. De LED kerstverlichting is namelijk dimbaar en kunt u naar wens instellen. U behoudt zelf de controle. Het ene moment kunt u ervoor kiezen om het licht wat feller te zetten en het ander moment kan het licht worden gedimd. Ook kan het licht uitstralen in vele gewenste kleuren, waardoor filters die een bepaalde gedeelte van het licht opvangen en in warmte omzetten niet meer nodig zijn. Dit betekent dat u door de LED kerstverlichting ook meteen minder materialen nodig heeft.

Tot slot gloeilampen, halogeen lampen en dus ook de traditionele kerstverlichting mogen in de prullenbak. Maak gebruik van de LED kerstverlichting en bezuinig hierdoor op uw portemonnee. Profiteer verder van de overige voordelen ledverlichting te bieden heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>