Geld besparen met LED? Lees hier hoe!

Geld besparen met LEDU hoort het overal: internet, reclame op televisie en radio. Het lijkt alsof u overspoeld wordt met de nieuwe generatie verlichting: LED. Het merendeel gaat over de besparende factor van dit type verlichting en hoewel u overal wel hoort dat het besparend werkt, blijft het vaak onduidelijk HOE u nu precies kan geld besparen. Wij helpen u in dit artikel even op weg!
Lees verder

Wat is het verschil tussen TL verlichting en LED verlichting?

tl verlichting

Wat is TL verlichting?

TL verlichting is uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitenverlichting. Het wordt doorgaans gebruikt in woonhuizen en bedrijfspanden. Doordat ze ook verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren wordt er ook vaak gebruik van gemaakt bij reclameverlichting. Een andere variant is de metaalhalidelamp deze heeft een veel grotere lichtopbrengst en wordt onder andere gebruikt voor de verlichting van stadions en etalages. Ook de welbekende spaarlamp is een een variant van de TL buis.
Lees verder

Lampen kopen? Ga voor LED verlichting!

LED Lampen kopenVroeg of laat moeten we het allemaal wel eens doen: nieuwe lampen kopen. Als we u één goede raad kunnen geven, dan is dat wel deze: koop LED-lampen. De nieuwste generatie LED-lampen biedt zo veel voordelen in vergelijking met de traditionele gloei- en spaarlampen dat de keuze voor LED snel gemaakt zou moeten zijn. We zetten de bijzonderste voordelen graag even voor u op een rijtje.
Lees verder

Energie besparen is de toekomst!

Energie besparen met LED verlichting!LED lampen werden uitgevonden met het doel de huishoudelijke en zakelijke ruimten te verlichten tegen voordelige prijzen. Ze zijn goed voor het milieu en ze trimmen uw rekening. In tegenstelling tot de traditionele lampen zijn led lampen meer rustgevend voor de ogen. Ze bieden gematigde stralen van licht die zorgen voor een rustige omgeving. Led verlichting heeft talloze voordelen! Ze gebruiken minder energie dan gloeilampen, ze kunnen wel dertig jaar lang mee gaan afhankelijk van het gebruik en geven meteen licht bij het opstarten. Energie besparen? Dat doet u met LED verlichting!
Lees verder

Verlichting en LED Verlichting

In de prehistorie gebruikten mensen al bronnen van verlichting in donkere tijden. Mensen kunnen niet zonder licht. Het is nuttig, prettig en geeft sfeer. In het verleden moest men er alles aan doen om licht in de woonomgeving te krijgen. Tegenwoordig drukken we op een knopje en hebben verlichting. Door de komst van allerlei nieuwe brandstoffen zoals gas, petroleum en tenslotte elektriciteit kwam er een grote omslag. Mensen wilden in de avonduren meer en betere verlichting zodat er meer activiteiten konden plaatsvinden. In de jaren ’20 was er een versnelde ontwikkeling. Een aantal lichtbronnen die vanaf het begin der tijden door de mens werden gebruikt waren;
Lees verder

Led gu10

LED gu10LED lampen worden in deze periode steeds meer toegepast. De start van de LED lamp liep in het begin niet zo soepel. De oorzaak daarvan was dat de eerste LED lampen een te fel licht uitstraalde en dat ze niet te dimmen waren. In de tussen tijd is men op zoek gegaan naar oplossingen en dat is ook gelukt! Nu heeft de LED lamp alleen maar voordelen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en de LED gu10 die wordt tegenwoordig veel gebruikt.
Lees verder

LED lampen e27

LED lampen e27Vraagt u uzelf soms af wat LED verlichting nou eigenlijk is? Wat is het verschil met andere soorten lampen en welke voordelen zijn eraan verbonden? LED lampen zijn tegenwoordig bijna overal verkrijgbaar. U kunt kiezen uit verschillende soorten maten, kleuren en toepassingen. De meest gebruikte maat is de e27. LED lampen e27 worden meestal bij huishoudelijke installaties of in kantoren gebruikt.
Lees verder