Megaledverlichting

DuurzaamDe lampen van Megaledverlichting worden allemaal gemaakt met het milieubeleid op de eerste plaats. Daarom zijn de lampen van Megaledverlichting duurzaam en werken ze zo aan een betere toekomst.

Megaledverlichting heeft daarbij de volgende doelen:

  • Gedurende de levensduur van het product geen vervuilende processen
  • Recyclebare of vernieuwbare materialen gebruiken
  • De producten van Megaledverlichting voldoen aan de milieu wetgeving en industriële gedragscodes
  • Onder het personeel en zakenpartners proberen zij het milieu bewustzijn aan te moedigen.

Megaledverlichting zet milieubeleid op de eerste plaats

Door het verkopen van milieuvriendelijke producten die langer mee gaan bouwen ze aan een betere toekomst. Deze producten maken geen of zo min mogelijk vervuiling. Zo proberen we gevaarlijke stoffen te vermijden en gerecyclede grondstoffen te gebruiken.

Megaledverlichting informatie over onze leveranciers

De producten van Megaledverlichting worden gemaakt in de beste fabrieken van de wereld. Deze fabrieken zijn modern en zijn er op gericht dat de processen innovatief, betrouwbaar en veilig zijn. Niet alleen voor nu maar uiteraard ook voor in de toekomst.

Kwaliteit van Megaledverlichting

duurzaam De lampen worden vervaardigd in fabrieken die allemaal gecertificeerd zijn volgens: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, SA 8000 EN QC 080000.

 

 

De producten van Megaledverlichting is een mooi duurzaam alternatief. Met deze producten worden het milieu en het klimaat beschermt. Megaledverlichting is een voorloper in de verkoop van LEDlampen en in Ecodesign. De producten van Megaledverlichting gaan langer mee als bijvoorbeeld gloeilampen en dat betekent dat ze veel milieuvriendelijker zijn.